Kyllingfajitas med en vri

Kyllingfajitas er min favorittmat, men det kan bli litt kjedelig i lengden og spise p samme mte. S denne gangen lagde jeg en liten vri. Sunnere og annerledes.

Til vanlig pleier jeg som regel og spise et med vanlig tortilla lefse, og varmer det heller ikke i ovnen. Spiser det som taco p en mte. Denne gangen har jeg brukt speltlumper og gratinert de i ovnen. Grunnen til det er at speltlumper er ganske lse, s det ville vrt vansklig og spise de som en lefse. Og de smaker enn bedre nr de blir litt spre.




OPPSKRIFT pr lumpe

Speltlumpe

80g Kyllingfilet

Paprika

Lk

1 Skive lett ost

FREMGANGSMTE

  1. Stek kylling med fajitakrydder, du kan steke paprika og lk sammen med kyllingen om du vil, men denne gangen stekte jeg det ved siden av. Fordi jeg skulle veie alt. Pass p og ikke steke kyllingen helt, da vil den bli trr nr den er i ovnen.
  2. Settovnen p 200grader (forvarm ovnen frst)
  3. Fyll lumpene med 80gram kylling. Grunnen til at det er 80gram er fordi det ikke var plass til mere. Fyll derrettet p med lk og paprika, s mye du fr plasst til, s en skive ost.
  4. Legg de p rad og rekke i en form. Du kan ogs ha p litt ost p toppen om du vil det.
  5. Sett de s inn i ovnen. Tiden varierer litt, men bare se at osten har smeltet og at lumpene er litt gyllene og spr.Tror mine var inne i ca 15 min.
  6. Serveres med salat og kesam. Jeg pleier og bruke mager kesam med gresk krydder som man har oppi. Hper det smaker!

 

Kristina Stovner

 

2 kommentarer

elisebr

28.03.2017 kl.12:40

S godt det s ut! :)

Iselin Rene

28.03.2017 kl.15:21

Det s kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

futs

futs

20, Skedsmo

Navn: Kristina Stovner

Kategorier

Arkiv

hits