Hjemmelaget havrerundstykker

Hei på dere!

Idag har jeg laget noen supergode havrerundstykker med cottage cheese. Alt du trenger er 5 ingredienser! Hvis du syntes røra er litt for hard kan du ta i litt vann også.  I hver rundstykke er det ca 200 kalorier. Du blir ganske mett så 1 rundstykke holder for meg iallefall. Det jeg annbefaler og ha på er sukkerfri syltetøy eller hjemmelaget syltetøy. De ser kanskje ikke så gode ut, men jeg ble veldig overasket hvor gode de faktisk var, så dette er min favoritt! Det lønner seg helst og lage de den dagen du skal spise de, syntes jeg iallefall. Smak og behag. 

OPPSKRIFT

4 Egg

230g Havregryn

50g Havremel

2ts Bakepulver

Cottage cheese ( nesten en hel boks)

FREMGANGSMÅTE

  1. Bruk enten mixmaster eller stavmixer. Ta eggene og pisk de til det blir luftig. Ha så oppi cottage cheese og pisk dette sammen med egget.
  2. Ha så oppi resten av det tørre. Tilsette bittelitt vann (ca 3ss) om du vil ha den litt fastere.
  3. Bruk ett stekebrett uten riller og lag ca 9-10 boller, klem de bittelitt ned. Her er det viktig at du ikke klemmer de og lager de kompakte, men litt lufige og ikke helt runde i formen.
  4. Steketiden er litt forskjellig. Jeg formvarmet ovnen på 180grader og lot de stå inne i ovnen i ca 10 min, derretter 200grader til de blir litt gyllene på toppen.

Håper det smaker!

 

Kristina Stovner

 

2 kommentarer

Pernille

28.03.2017 kl.07:25

De så veldig gode ut :)

elisebr

28.03.2017 kl.14:20

Så gode de ser ut! :)

Skriv en ny kommentar

futs

futs

20, Skedsmo

Navn: Kristina Stovner

Kategorier

Arkiv

hits