Tips til en litt sunnere hverdag

Heihei!

Jeg tenkte jeg kunne komme med noen tips om hvordan  du kan leve litt sunnere i hverdagen. Dette er hva jeg har lært selv utover den tiden jeg har prøvd og bli sunnere. Det aller viktigste er at du har en sterk viljestyrke til og klare og endre på noe. Man trenger ikke og telle hver minste kalori, eller aldri kose seg. Men det handler om hvordan man gjør det. Jeg husker før, hvis jeg spiste en bolle eller en sjokolade, så kunne jeg likså godt kose meg videre med Maccern, pizza, godteri osv. Men det er lov og kose seg, men ikke og overdrive. Har du lyst på sjokolade? så spis sjokolade! bare ikke hele platen, men heller 1-3 biter. Her er noen enkle tips.

  • Er du kjempe tørst ? drikk heller ett glass vann før du tyr til brusen. (helst sukkerfri brus)
  • Velg deg en dag i uken du kan unne deg noe godt, noe du kan glede deg til. Som for eks pizza eller vin.
  • Alltid ha med deg noe enkelt i vesken, som feks sukkererter, tyggis,sukkerfrie pastiller, proteinbar osv. Så du ikke kjøper noe unødvendig som er lett når man er småsulten.
  • Ta på litt og litt mat på tallerken. Om du tar på formye spiser man ofte mer selvom man egentlig er mett. Og heller aldri spis deg stappa mett, heller fordel middagen i to så du kan spise litt senere som ett måltid til.
  • Tenk deg om to ganger før du velger og kjøpe noe usunt. Gå først til frukt og grønt avdelingen og se om du finner noe som frister enn og gå rett til bollene eller sjokoladen. Er det virkelig verdt en sjokolade midt i uken? som du må trene en time på mølla for og få bort? eller heller kjøpe en frukt som du blir mer mett av.
  • Prøv og tren 3-4 ganger i uken. Det trenger ikke nødvendigvis og være på gymmen hver dag. Men 1 times gåtur eller joggetur. Løpe i trapper. Vær kreativ! Så lenge du ikke sitter på rumpa hver dag etter jobb.
  • Bytt ut noen av ingrediensene i maten med sunne alternavitver. Alt hjelper.

 

 

2 kommentarer

Iselin Renée

27.03.2017 kl.19:40

Gode tips :)

futs

27.03.2017 kl.22:36

Iselin Renée: Så Bra :)

Skriv en ny kommentar

futs

futs

20, Skedsmo

Navn: Kristina Stovner

Kategorier

Arkiv

hits